Στο νοσοκομείο Καλαμάτας εισήχθη εσπευσμένα ο δημοφιλής ηθοποιός, Φίλιππος Σοφιανός.
Ο ηθοποιός ένιωσε ισχυρούς πόνους, νωρίς σήμερα το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων, και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση κήλης.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς από τους γιατρούς θεωρείται μια επέμβαση ρουτίνας, ενώ ο Φίλιππος Σοφιανός θα παραμείνει κλινήρης για μία εβδομάδα περίπου.
Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, οι προγραμματισμένες παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, «Απατεών “Ο Φιάκας”», αναβάλλονται προς το παρόν, και θα συνεχιστούν το νέο έτος.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.