Για αποτέλεσμα στα Γιάννενα η αποδεκατισμένη Λαμία-Εκτός για παράπτωμα ο Βάντερσον…

lamianow
3 Min Read

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, την Κυριακή (10/12, 17:15 Radio NET 101.9).

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης

Η έκπληξη έχει να κάνει με την απουσία του Βάντερσον από την αποστολή αφού όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έμεινε εκτός για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. To Lamianow έχει το ρεπορτάζ και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Βραζιλιάνος στην προπόνηση της Πέμπτης διαπληκτίστηκε έντονα με συμπαίκτη του, με τον θιασώτη της πειθαρχίας Μπάμπη Τεννέ να τον διώχνει μάλιστα και από την προπόνηση και να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα θα κληθεί τις επόμενες μέρες να απολογηθεί για την συμπεριφορά του από την διοίκηση.

Στην αποστολή μπήκαν ο Αναστασιάδης και ο Πίτι με τον πρώτο όμως βάσει του ρεπορτάζ μας να μπαίνει στην αποστολή και να μην ξεκινάει ως βασικός αφού περισσότερο μπήκε για να συμπληρώσει 18άδα αφού οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την ΑΕΛ, άλλωστε η σοβαρότητα του ύπουλου τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί φαίνεται και από τις 3 μαγνητικές στις οποίες έχει ήδη υποβληθεί.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Παντελιάδης, Παπαδόπουλος, Ακόστα και Βάντερσον ο οποίος όπως προείπαμε υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι οι: Μελίσσας, Πίτκας, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Καραγιάννης, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.

Μπερδεμένος ο Τεννές!

Ο έμπειρος και MVP της περυσινής χρονιάς (μαζί με Αναστασιάδη, Μπλάζιτς) Βαγγέλης Πίτκας, θα είναι λογικά κάτω από τα γκολποστ, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Μελίσσα, ενώ στην άμυνα θα γίνουν… αλχημείες! Πιθανότατα να δούμε τον Κουτρομάνο και όχι τον Παπαργυρίου στα αριστερά, τον Ασίγκμπα με τον Όμο (ή τον Κουκόλη) στα στόπερ και τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά.

Στα χαφ αν οπισθοχωρήσει ο Όμο θα παίξει ο Αναστασόπουλος δίπλα στον Μπλάζιτς και από δεξιά προς αριστερά στην επίθεση θα έχουμε Καραγιάννη, Πίτι, Φράγκο (ή Τσούκαλο) και στην κορυφή τον Βουό. Η αλήθεια είναι πως ο Τεννές έχει περισσότερους προβληματισμούς από κάθε άλλη φορά την φετινή σεζόν.

 

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΣ Λαμία

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, την Κυριακή (10/12, 17:15).

Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Αναστασιάδη και Πίτι που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους έχοντας χάσει όμως αρκετές προπονήσεις, ενώ απέκλεισε τους τιμωρημένους Παντελιάδη, Παπαδόπουλο, Ακόστα και τον Βάντερσον ο οποίος υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι οι: Μελίσσας, Πίτκας, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Καραγιάννης, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.

Share This Article
3 Comments
  • Αγαπητέ “Φίλαθλος”, τώρα έχεις να πεις κάτι ; Φαίνεται δεν ξέρεις την ομάδα μας και ίσως είσαι κι εσύ ένας από τους πολλούς “προπονητές του καναπέ” !

  • Κρίμα που συνέβησαν αυτά.Ενα απο τα δυσκολότερα είναι το αυριανό ματς με τα Γιαννινα.Ή Λαμία πρεπει να προσέξει να μην δεχθεί γκολ.Ελπίζουμε ο προπονητής να κάνει σωστές επιλογές και οχι πειράματα και να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα απο την Ηπειρο,αφού υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα.
    Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *