Ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο γνωστό θέρετρο, όπου στις 29 Δεκεμβρίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία σε νεόκτιστο σαλέ 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί το Nammos της Μυκόνου στη… χειμερινή του εκδοχή.
Στο σαλέ θα προσφερθούν εκλεκτά εδέσματα από τη χώρα μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η τσιπούρα θα φτάσει στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς μέχρι τη Λιόν, και από εκεί οδικώς μέχρι το χειμερινό θέρετρο. Η τιμή της στον κατάλογο; 160 ευρώ το κιλό.
Το μενού της βραδιάς κοστίζει 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή mide rare (μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα με τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.
Η μουσική θα παίζει από ηχεία των 8.000 watts που στήνονται στην αυλή του σαλέ και θα φτάνει μέχρι την κορυφή του βουνού, όπου θα μπορούν να ακούν όλοι οι σκιέρ.
Το κόστος διαμονής τη βραδιά στο εν λόγω θέρετρο είναι 2.200 με 2.500 ευρώ.
Η εκδήλωση ανακοινώθηκε στο επίσημο Instagram προφίλ του Nammos.






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.