Η λάβα πλησιάζει σιγά-σιγά κι απειλητικά τον φακό της κάμερας κι εκείνη δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Μία GoPro μπορεί να έπεσε στην καυτή λάβα σε ηφαίστειο της Χαβάης, αλλά άντεξε στους 1.000 βαθμούς και πρόσφερε εντυπωσιακό στιγμιότυπο.
«Χρησιμοποίησα ένα σφυρί με γεωλογική πέτρα για να τραβήξω την κάμερα έξω, νόμιζα ότι όλα είχαν χαθεί! Η κάμερα μάλιστα δουλεύει… βέβαια όχι όπως πριν», είπε ο ιδιοκτήτης της.
Πηγή: indy100.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.