Την αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πάνο Καμμένο συνέχισε ο Κώστας Καραπαπάς.
Μετά τη χθεσινή απάντηση των Πειραιωτών σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο υπουργός Άμυνας επιτέθηκε εκ νέου με δηλώσεις του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στο πλαίσιο λοιπόν της συγκεκριμένης κόντρας που έχει αναπτυχθεί, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ έγραψε στο Facebook:
«48 ώρες πήρε στους Καμμένους Έλληνες να κάνουν κωλοτούμπα. Είναι αργά. Για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ τελειώσατε».
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.