Ο Αντόνιο Κόντε δεν περίμενε τον Ζοσέ Μουρίνιο για χειραψία μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Γιουνάιτεντ, καθώς από ότι φαίνεται δεν τον σέβεται εκτός αγωνιστικού χώρου
Η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το τελευταίο σφύριγμα η κάμερα έπιασε τον Αντόνιο Κόντε να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με τους οπαδούς των μπλε και τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει πάει στον αντίπαλο πάγκο και να δίνει το χέρι του στους ανθρώπους των Λονδρέζων.
Όταν, λοιπόν, ο Ιταλός ρωτήθηκε γιατί δεν περίμενε για την καθιερωμένη χειραψία, είπε ορθά-κοφτά στην κάμερα του Sky ότι απλά δεν σέβεται τον Μουρίνιο εκτός αγωνιστικού χώρου. «Δεν είναι σημαντικό», είπε αρχικά ο Κόντε. «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό εντός αγωνιστικού χώρου και όχι εκτός».
Η ίδια ερώτηση έγινε και στον Μουρίνιο. «Τι θέλατε να κάνω; Να τον κυνηγώ στη μέση του γηπέδου; Ήμουν εκεί, έδωσα το χέρι μου στους ανθρώπους που ήταν εκεί (σ.σ. στον πάγκο της Τσέλσι)», ήταν το σχόλιο του ενοχλημένου Πορτογάλου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.