Θέμα χρόνου είναι πλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η αστυνομία, που είναι στα ίχνη του δράστη, έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι το στίγμα του κινητού της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην Ομόνοια, όπου εστιάζονται πλέον οι αστυνομικές έρευνες. Είναι πολύ πιθανό ο δολοφόνος να έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κάποιον κλεπταποδόχο, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η πιθανότερη εκδοχή, όπως έχουν τονίσει, εδώ και ημέρες, έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, είναι η ληστεία μετά φόνου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.