Μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του στο Royal Park του δυτικού Λονδίνου όπου έμενε με την αρραβωνιαστικιά του βρέθηκε ο 29χρονος επιχειρηματίας και φίλος του άσου του ποδοσφαίρου Μάριο Μπαλοτέλι, Mayowa Ogunbayo.
Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τις ακριβές συνθήκες θανάτου του, μετά την εξέταση του ιατροδικαστή που έδειξε μαχαιριά στην καρδιά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Evening Standard».
Σύμφωνα με την Αστυνομία έχει συλληφθεί ως ύποπτη για το φόνο μια 21χρονη γυναίκα που βρέθηκε κοντά στο διαμέρισμα.
Το θύμα, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο χώρο της διασκέδασης, ζούσε μια πολυτελή ζωή και συχνά φωτογραφιζόταν με ακριβά αυτοκίνητα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.