Επανεμφανίστηκε ο Πατρινός, Αρτέμης Σώρρας – Καλεί τους Έλληνες σε επίθεση με… εξώδικα (video)

1 Min Read

Μόλις δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο του… χτύπημα με το οποίο εξαπέλυε οργισμένη επίθεση κατά πρώην στενών συνεργατών του, ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε ξανά!

Ο άφαντος εδώ και έξι μήνες Σώρρας, που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χωρίς αναστολή, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση, επανεμφανίστηκε σε ένα βίντεο 19 λεπτών, μέσω του οποίου καλεί τους Έλληνες σε επίθεση με… εξώδικα.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

«Αδέρφια μου, πολεμιστές μου, πρέπει όλοι ενωμένοι να τρέξουν τη διαδικασία των εξωδίκων. Πρέπει να συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις για να τρέξουν τα εξώδικα. Πρέπει όλοι να τρέξετε, να ενημερώσετε τους συνέλληνές μας στη διαδικασία αυτή, να κάνουν εξώδικα. Πρέπει να κάνουν όσο πιο πολλοί, στα ταμεία παντού, για να μπορέσουμε να επιτεθούμε», τονίζει αρχικά ο… σωτήρας Σώρρας.

Σε άλλο σημείο του βίντεο αναφέρει: Υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο, θα επιτεθούμε σε όλο το καθεστώς, με τους συμπολεμιστές μας. Πρέπει να αναπαράξετε τον εαυτό σας. Να έρθουν κι άλλοι στην Ελλήνων Συνέλευση. Ανοίξτε γραφεία, εσείς οι παλιότεροι πολεμιστές πρέπει να φτιάξετε καινούργιους για να επιτεθούμε.

<

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *