Την αντίθεση του με το νομοσχέδιο που σκοπεύει να φέρει η κυβέρνηση για την αλλαγή φύλου από τα 15 εξέφρασε μέσω facebook ο επικεφαλής της Πορτοκαλί Σύγχρονης Πόλης Γιώργος Σάγιας.
Το ποστάρισμα του
“Πρόταση προς τις κυρίες και τους κυρίους βουλευτές: οι πολίτες άνω των 15 ετών, πέραν τού φύλου, να μπορούν να επιλέγουν με μια απλή δήλωση και σε ποιο είδος τού ζωϊκού βασιλείου ανήκουν…Τι όχι;;; (Γ. Σαγιάς)”


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.