Απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου ο 32χρονος Πακιστανός που σκότωσε και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα 24χρονου συμπατριώτη του στο Τυμπάκι.
Ο 32χρονος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου στις 12:00 προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το φρικτό έγκλημα.
Οι αρχές πάντως εκτιμούν ότι τα κίνητρα του δράστη ήταν σεξουαλικά, καθώς το έγκλημα ήταν ιδιαίτερης αγριότητας και το θύμα βρέθηκε ημίγυμνο.
Ο 32χρονος μάλιστα φαίνεται πως αρχικά προσπάθησε να στραγγαλίσει το θύμα, πριν πολτοποιήσει το κεφάλι του με σφυρί.
πηγή flashnews

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.