Ο Τόμας Μέισον περπάτησε για πάνω από 100 χλμ., πριν τελικά διασωθεί. Ο νεαρός άνδρας τράκαρε όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα κοπάδι από άγριες καμήλες. Δεν τραυματίστηκε, αλλά βρισκόταν περίπου 150 χλμ. από την κοντινότερη πόλη, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, ενώ το κινητό τηλέφωνό του δεν είχε σήμα.
Περπατούσε για πάνω από δύο ημέρες και αναγκάστηκε να πιει τα ούρα του, όταν ξέμεινε από νερό, προτού τελικά εντοπιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία. Οταν τον βρήκαν, είχε καλύψει με τα πόδια 100-120 χιλιόμετρα.
«Ηξερα ότι είτε θα πέθαινα εκεί, ή θα επέστρεφα στον κεντρικό δρόμο για να βρω κάποιον», είπε ο Μέισον στο Nine News. «Υπήρξαν 3-4 φορές που ήμουν έτοιμος να σταματήσω και να εγκαταλείψω την προσπάθεια», παραδέχθηκε. Ο 21χρονος είχε πάθει αφυδάτωση, αλλά είχε αξιοσημείωτη καλή διάθεση όταν τον βρήκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.