Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Νέου Κρικέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:
Νάσιος Δημήτρης: 28ετών από Αίολο Καρπενησίου. Επιθετικός, με πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.
Γιώτης Γιώργος: 23ετών ,αμυντικός,από Ακαδημία Ηρακλής Ροδίτσας.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ομάδα μας.
Γιώτης Ανδρέας: 25ετών μεσοεπιθετικός,από τα Καλύβια. Στο παρελθό έχει κι αυτός αγωνιστεί ξανά για την Ομάδα μας.
Γιώτης Θανάσης: 19ετών,επιθετικός από Μαγνησιακό.
Ζαλαώρας Βαγγέλης: 31ετών,επιθετικός, από Ηράκλεια.
Παπαδήμος Γιώργος: 17ετών τερματοφύλακας, από ΠΑΣ Λαμία.
Μίχας Γιάννης: 34ετών,τερματόφυλακας, από ΑΟ Στυλίδας.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία!!







Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.