Στη φωτογραφία ποζάρει ο ίδιος παρέα με τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Ο Ορέστης Τσανγκ μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, αλλά το παρακολουθεί ανελλιπώς και δεν χάνει ευκαιρία να στέλνει τα δικά του μηνύματα στα social media.
Οι δύο φίλοι του πρώην παίκτη των Μαχητών είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και ο Ορέστης τους στηρίζει και εύχεται να φτάσουν στον τελικό. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια selfie από την παραμονή του στο Survivor. Στη φωτογραφία ποζάρει ο ίδιος παρέα με τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μάλιστα το ντύσιμο τους προδίδει ότι η φωτογραφία ήταν από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.
Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: «Μαχητές και φίλοι για πάντα!! #survivorgr #smile #friends #survivorpanorama #MaxitesGiaPanta», ενώ με τον τρόπο αυτό στέλνει το δικό του μήνυμα για την ψηφοφορία που εξελίσσεται.
Δείτε την ανάρτηση:

protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.