Μητέρα 32 ετών και με τρία παιδιά σιδέρωσε τον 9χρονο γιο της επειδή ήταν, λέει, ξεχασιάρης!
Φυσικά συνελήφθη και κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το CBS του Μαϊάμι, η γυναίκα έκαψε δύο φορές τον θώρακα τον γιο της με πυρωμένο σίδερο. Ο λόγος ήταν πως το παιδάκι είχε ξεχάσει να πάρει κάποιες εργασίες του στο σχολείο.
Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως η μητέρα δήλωσε πως ακούμπησε το σίδερο «κατά λάθος» πάνω στον 9χρονο. Συγχρόνως όμως τον χτυπούσε με τη ζώνη.
“Είναι εξωφρενικό να χρησιμοποιείται αυτού του τύπου ο βασανισμός για τιμωρία”, δήλωσαν οι αστυνομικοί.
Η μητέρα κρατείται ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης ακρόασης της υπόθεσή στο δικαστήριο ο γενικός εισαγγελέας δήλωσε:
«Το παιδί φοβάται τη μητέρα του. Πρέπει να απαιτήσουμε να μην υπάρχει καμία επαφή με τη μητέρα. Το παιδί τη φοβάται».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.