Ένα σημαντικό ποσό έβαλε στην τσέπη του το απόγευμα της Κυριακής στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ολυμπιονίκη Αποστόλη Αντωνόπουλου στην Σίφνου και Φιτσίου (πίσω από τον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα) παίζοντας… Ιππόδρομο, ένας τυχερός παίκτης.
Ποντάροντας τρικαστ με 7 άλογα (2-3-4-5-10-11-14) στην τρίτη θέση και αφού στηρίχτηκε στους ίππους (2-4-11) για τις δύο πρώτες θέσεις “σήκωσε” με 15 ευρώ “καθαρά” (μετά φόρου) 857.68!
Σε καλή μεριά…


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.