O Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση δολοφονίας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής υπέρ του αδελφού του τραγικού θύματος Λουκόπουλου, τον οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης.

-Advertisement-
fitcare

Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Η υπεράσπισή μας έχει εντολή να στραφεί εναντίον οιουδήποτε διαδίδει ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα τα οποία προσβάλλουν τη μνήμη του θύματος και προσβάλλουν και το οικογενειακό του περιβάλλον, γι’ αυτό συνιστούμε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτοσυγκράτηση και ενδελεχή έρευνα όλων των γεγονότων, τα οποία προηγήθηκαν της εγκληματικής πράξης του κατηγορουμένου.

Σήμερα, ο αδελφός του θύματος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτού και διόρισε συνήγορό του τον κ. Αλέξιο Κούγια.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Αθήνα, 27/3/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας

 

Πηγή

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *