Μεταξύ άλλων, το περιοδικό δεν θα μπορεί να διαφημίζεται
Mε απόφαση που εκδόθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στην Τουρκία ανακοινώθηκε πως η τούρκικη έκδοση του γνωστού γυναικείου περιοδικού ΕLLE κρίθηκε ακατάλληλη για ανήλικους.
Στο πλαίσιο αυτό, η «Επιτροπή κρίσης των ακατάλληλων εκδόσεων» αποφάσισε να επιβληθούν κάποιοι περιορισμοί. Σύμφωνα με αυτούς τους περιορισμούς το περιοδικό θα πρέπει στο εξώφυλλο να αναγραφεί «ακατάλληλο για ανηλίκους». Επίσης το περιοδικό δεν θα μπορεί να διαφημίζεται για να να αυξήσει τις πωλήσεις του, αλλά δεν θα μπορεί να βρίσκεται και στα φανερά σημεία των εφημεριδοπωλών!
Η Επιτροπή αναφέρει πως η απόφαση ελήφθη μετά την «εξέταση κείμενων και φωτογραφιών» του τεύχους Μαρτίου…

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.