Η Red Bull κατώτερη των Ferrari & Mercedes, σύμφωνα με τον Verstappen

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Ο οδηγός της Red Bull Max Verstappen πιστεύει ότι η ομάδα του δεν μπορεί να παλέψει για την νίκη, αλλά τόνισε ότι θα εργαστεί σκληρά για αλλαγές στην RB13 μέσα στη χρονιά.

Ο ίδιος γνωρίζει καλά πως η ομάδα του ήταν η τέταρτη ταχύτερη στις χειμερινές δοκιμές και αυτό δεν της δίνει -εν προκειμένω- το ελεύθερο να ελπίζει για νίκες από νωρίς στη σεζόν.

«Πρέπει ακόμα να περιμένουμε και να δούμε πόσο καλοί είμαστε,» δήλωσε ο Verstappen στην ολλανδική καθημερινή εφημερίδα De Telegraaf.

«Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη αυτή τη στιγμή. Πολλά μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν είμαστε αρκετά καλοί ακόμα για να νικήσουμε».

Παράλληλα, ο Ολλανδός μίλησε για τις Ferrari και Mercedes, καθώς και για την ομάδα του, στο προσωπιικό του site verstappen.nl.: «Ξεκάθαρα, η Ferrari είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η Mercedes θα είναι πάντα εκεί- νομίζω ότι πιθανώς κρύβουν την πραγματική τους απόδοση. Έχουν περάσει με αυτόν τον τρόπο τα δύο τελευταία χρόνια.

«Είναι δύσκολο να πω πού βρισκόμαστε. Κατά την γνώμη μου, δεν θεωρώ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα ακόμα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

«Μετά τον αγώνα της Αυστραλίας, θα έχουμε καθαρή εικόνα της απόδοσή μας. Δεν θα πάμε εκεί με το σκεπτικό ότι μπορούμε να πάρουμε ένα βάθρο.

«Αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι οι Ferrari και Mercedes θα είναι μπροστά από εμάς, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε ικανοί να αποκτήσουμε ρυθμό, όπως πέρσι. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα φέτος, αλλά πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να φτάσουμε εκεί».

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *