Ακόμα και ο πιο διεστραμμένος ανθρώπινος νους αδυνατεί να συλλάβει την αρρωστημένη σεξουαλική κακοποίηση στην οποία υπέβαλε ένα βρέφος, μόλις 3 μηνών, η ίδια του η μητέρα.
Η 19χρονη Αμερικανίδα Τζασμίν Νικόλ Πακίγα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, αφού δεν δίστασε να κάνει στοματικό σεξ στο νεογέννητο γιο της, καταγράφοντάς το μάλιστα σε βίντεο για να το συμπεριλάβει σε ταινία πορνό για διεστραμμένα γούστα.
Η νεαρή μητέρα από το Muskegon Township του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών φυσικά συνελήφθη, ενώ της αφαιρέθηκε η επιμέλεια του βρέφους, μετά την ανάρτηση του βίντεο σε site με άκρως ακατάλληλο και ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο.

Η Πακίγα κατηγορείται για δύο κακουργήματα, με τον εισαγγελέα να διατάζει την προφυλάκισή της, ορίζοντας ωστόσο εγγύηση ύψους 200.000 δολαρίων. Παράλληλα, έδωσε εντολή να αναζητηθεί και ο πατέρας του άτυχου βρέφους προκειμένου να του αποδοθούν, αν υπάρχουν, ευθύνες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 19χρονη θα τιμωρηθεί με 20 χρόνια κάθειρξη για το ένα αδίκημα και 30 για το δεύτερο (ποινές που προβλέπονται για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον ανήλικων), καθώς πιθανότατα δεν θα της αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω της φύσης του απεχθούς πράξης της.
ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.