Δύσκολες ώρες για την Αννέτ Αρτάνι, καθώς αναγκάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο.
“Είναι πολύ άσχημο, δεν μπορώ να αναπνεύσω, όμως πρέπει να φοράω αυτή τη μάσκα για να περιορίσω το βήχα μου. Έτσι συνεχίζονται οι ζωές μας”, ανέφερε η τραγουδίστρια ανεβάζοντας μία selfie με νοσοκομειακή μάσκα.
“Εδώ και δύο ημέρες δεν σταμάτησα να βήχω και να έχω πυρετό. Δεν μπορούσα να σηκωθώ καν από το κρεβάτι. Ένας φίλος μου ήρθε να με βοηθήσει με το μωρό, επειδή δεν μπορούσα να σταθώ. Πλέον μου έδωσαν κάτι για να με βοηθήσουν με το βήχα και τον πυρετό και μου κάνουν εξετάσεις για γρίπη”, σχολίασε απαντώντας σε φίλη της.

madata.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.