Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Μάικλ Ολαϊτάν έπαιξε ως δανεικός σε Τβέντε, Κορτραϊκ και παραχωρήθηκε στον δανεικό, όπου μετά από έξι μήνες έλυσε το συμβόλαιό του και κυκλοφορεί ελεύθερος.
Την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού φέρεται να εξετάζει ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος – σύμφωνα με την εφημερίδα «Arena» – έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.
Το σενάριο αυτό έρχεται να «δυναμώσει» με την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο της ομάδας, αφού πρόκειται για τον άνθρωπο που τον ανέδειξε και είχαν συνεργαστεί στη Βέροια.
Ο Απόλλων αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή και αν τελικά αποκτήσει τον Αφρικανό φορ, θα κάνει το μεγαλύτερο «μπαμ» της κατηγορίας.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.