Υλικά συνταγής
- 10 πιτες (αράβικες)
- 1 μαστέλο Χίου (κατσικάκι ή μαλακό τυρί) κομμένο σε φέτες
- 5 φέτες γαλοπούλα ψητή
- 5 φέτες ζαμπόν μπούτι ψητό
- 1-2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
- 1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες
- 4-5 κ.σ. σπιτική κέτσαπ καυτερή
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα τις πίτες κομμένες στη μέση. Αλείφουμε κάθε φέτα με 1 κουταλάκι κέτσαπ.
- Προσθέτουμε, τα αλλαντικά, το μαστέλο, τις φέτες ντομάτας και τις πιπεριές.
- Ψήνουμε στο γκριλ στους 180-200οC μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει ελαφρώς το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως.