Κουκούλης στα Καλύβια, Φωτόπουλος στη Μαλεσίνα, Σαΐνης και Τσεκούρας στην Δάφνη

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Άρχισαν οι μετεγγραφές για τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου της Φθιώτιδας με τους συλλόγους να προσπαθούν να δυναμώσουν όσο μπορούν περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καταρχήν είχαμε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στα Καλύβια όπου αποχώρησε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος και ανέλαβε στην θέση του ο Σπύρος Κουκούλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για Αποστολόπουλο
Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι από σήμερα λήγει η συνεργασία της ομάδας μας με τον κ Αποστολόπουλο Δημήτρη.Το Δ.Σ. καθώς και οι παίκτες της Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ τον ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία και το ήθος του.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες!

Εκ της Διοικήσεως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για Σπύρο Κουκούλη

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας ότι από σήμερα προπονητής της ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ αναλαμβάνει ο κ. Σπύρος Κουκούλης.Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!!!

Εκ της Διοικήσεως

Μετεγγραφές σε Μαλεσίνα, Λιβανάτες…

Στην Μαλεσίνα θα συνεχίσει ο 34χρονος επιθετικός Γιάννης Φωτόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λαμίας.

Παίκτες της Δάφνης Λιβανατών θα αποτελέσουν από εδώ και στο εξής οι Γιώργος Σαίνης και Μάκης Τσεκούρας. Ο 34χρονος αμυντικός Γιώργος Σαίνης έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της Λοκρικής ομάδας στο παρελθόν κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα και συμμετέχοντας στη Δ΄ Εθνική. αποχώρησε από τα καμμένα βούρλα.

Όσον αφορά τον 30χρονο Μάκη Τσεκούρα αποχώρησε και αυτός μετά από 1.5 χρόνο από τα Καμμένα Βούρλα συνεχίζοντας και αυτός στους “πράσινους” της Λοκρίδας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *