Τρελό σκηνικό στην Τρίπολη- δείτε πως εκδικήθηκε τον εραστή της γυναίκας του

Δήμητρα Γιωτίδου
2 Min Read

Αυτός ο τύπος δεν είναι μόνο ευφάνταστος αλλά έχει και χιούμορ. Και με αυτό το όπλο αντιμετώπισε την απιστία της γυναίκας του αφού πρώτα βεβαιώθηκε πως η αγαπημένη του και μητέρα των τριών παιδιών του, τον είχε κάνει τάρανδο, που είναι και επίκαιρο.

Ο σύζυγος λοιπόν διοργάνωσε ένα τραπέζι στο σπίτι με καλεσμένους πολλούς και καλούς φίλους αλλά και τα πεθερικά του. Μεταξύ όλων αυτών ήταν και ο εραστής της γυναίκας του. Και ενώ όλα πήγαιναν καλά στην διάρκεια του δείπνου ζήτησε από την γυναίκα του να κατέβει να φέρει δυο μπουκάλια κρασί που είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο. Για ξεκάρφωμα ζήτησε από έναν φίλο του να την συνοδεύσει, ο οποίος όμως ήταν μιλημένος. Του είπε πως δεν μπορεί γιατί πονάει η μέση του και ζήτησε από τον εραστή να συνοδέψει εκείνος την γυναίκα του φίλου του.

“Και τώρα ελάτε να σας δείξω κάτι καλό”, είπε! κι έβαλε τους γονείς της γυναίκας του πρώτη θέση στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση, την οποία είχε συνδέσει με την κάμερα ασφαλείας. Όταν οι ασυγκράτητοι εραστές βρέθηκαν μόνοι τους στο γκαράζ, άρχισαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, βέβαιοι ότι δεν τους βλέπει κανείς και βέβαια η ερωτική σκηνή τους προβλήθηκε στο σαλόνι, σε ζωντανή μετάδοση.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *