Είναι μαζί από το 2007, έχουν δύο παιδιά, αλλά τόσο καιρό δεν ήταν παντρεμένοι. Αυτή η εκκρεμότητα, ωστόσο, πρόκειται να διευθετηθεί σύντομα, καθώς ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούτσο πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο 2017.
Ο γάμος θα γίνει στην πατρίδα του Αργεντινού σταρ και ειδικότερα στη γενέτειρά του, το Ροσάριο, προφανώς το καλοκαίρι, αφού το υπόλοιπο διάστημα δεν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δύο αγοράκια, τον Τιάγκο που γεννήθηκε το 2012 και τον Ματέο που γεννήθηκε το 2015.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.