Τουλάχιστον δέκα τραυματίες, μεταξύ αυτών, τέσσερις αστυνομικοί από έκρηξη βόμβας που έγινε κατά αστυνομικού οχήματος, στην περιοχή Ντέρα Ισμαήλ Χαν, στα βορειοδυτικά του Πακιστάν, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ARY.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αστυνομικό όχημα περιπολούσε στην περιοχή, όταν εξερράγη η βόμβα που είχε παγιδευτεί στην άκρη του δρόμου. Οι ίδιες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι άγνωστοι ένοπλοι πυροδότησαν τη βόμβα με τηλεχειρισμό, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν.
Η έκρηξη έγινε κοντά σε σταθμό λεωφορείων, με συνέπεια να τραυματιστούν επιβάτες που περίμεναν το λεωφορείο τους, στο σταθμό.
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ δεν έχει γίνει -μέχρι στιγμής- ανάληψη ευθύνης για την επίθεση αυτή.































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.