Παραλίγο double-double ο Γιάννης

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
3 Min Read

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χάνει για ένα ριμπάουντ το double-double οι Bucks επιβλήθηκαν με 104-96 των Magic στο Orlando.

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασαν οι Bucks για την προ δύο ημερών εντός έδρας ήττα τους από τους Raptors, παίρνοντας ένα σημαντικό “διπλό” στο Orlando, επικρατώντας με 96-104 των Magic. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη, την ίδια στιγμή που το Orlanto μετράει αισίως τέσσερις σερί ήττες.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, μέχρι οι παγκίτες των Bucks να βοηθήσουν την ομάδα τους να κλείσει την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 36-29. Στην δεύτερη περίοδο το Milwaukee είχε σταθερά ένα προβάδισμα 4-8 πόντων, αφού το Orlando έμενε μεν κοντά στο σκορ αλλά δε μπορούσε να πλησιάσει και οι Bucks απλώς δεν είχαν αρκετή ώθηση για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 52-58. Και αυτό δεν θα άλλαζε πολύ στην συνέχεια.

 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Magic ισοφάσισαν σε 60-60 χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 8-2. Δεν πέρασαν όμως μπροστά, αφού το Milwaukee απάντησε με ένα δικό του επιμέρους σκορ 9-2 για να ξεφύγει με 62-69, ενώ λίγο αργότερα η διαφορά έφτασε τους 9 πόντους (65-74). Το Orlando θα προσπαθούσε πάντως να ανατρέψει τα δεδομένα, ροκανίζοντας σταδιακά την διαφορά, μειώνοντας τελικά σε 86-89 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Το Milwaukee ωστόσο απάντησε τότε με ένα σερί 6-0, ξέφυγε με 86-95 και “καθάρισε” το παιχνίδι, αφού το Orlando δεν πλησίασε ποτέ ξανά πιο κοντά από τους 6 πόντους.

 

Ο Γιάννης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Bucks σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον John Henson να προσθέτει 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 κοψίματα και τον Michael Beasley 13 πόντους. Για το Orlando, o Evan Fournier είχε 27 πόντους και 7 ασίστ, ο Serge Ibaka 19 πόντους και ο Nikola Vucevic 17 πόντους και 16 ριμπάουντ.

 

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *