Λαμία: Γέμισε πετρέλαιο η Λεωνίδου μετά από διαρροή-Προσοχή! (pics-video)

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Έτρεχε και δεν έφτανε η αστυνομία και η Π.Υ λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Οδό Λεωνίδου. Από άγνωστη αιτία υπερχείλισε αγωγός πετρελαίου μετά από ανεφοδιασμό σε πολυκατοίκία, απέναντι από το Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, και η οδός γέμισε πετρέλαιο και νερό.

Μετά από τηλεφώνημα των κατοίκων της περιοχής στην Αστυνομία έκλεισε ο δρόμος στο ύψος των δικαστηρίων και στην κάτω μεριά στην διασταύρωση μετά το πάρκινγκ της Λεωνίδου. Η Αστυνομία αφού έβαλε τους απαραίτητους κόνους αναζήτησε και βρήκε τον διαχειριστή και τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

Για αρκετή ώρα ωστόσο ο αγωγός έβγαζε από τα “έγκατα” πετρέλαιο ανεμεμιγμένο με νερό με αποτέλεσμα πέραν της έντονης δυσοσμίας να γίνει επικίνδυνο το σημείο και για τους περαστικούς που σταματούσαν και ρωτούσαν διότι γλιστρούσε αρκετά. Εν τέλει οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο σε συνεννόηση με την Π.Υ έριξαν σε πρώτη φάση πριονίδι και στην πορεία τσιμέντο πάνω στην διαρροή. Καλού κακού έχετε το νου όταν διέρχεστε από το σημείο…

1

2

3

4

5

6

7

8e

9

10

11

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *