Ελεύθεροι οι 7 από τους 16 συλληφθέντες οπαδοί του Άρη

Ράνια Κάλδου
Η Ράνια Κάλδου είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνο και ενημερωτικές ιστοσελίδες, ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτρια σε...

Ελεύθεροι, αφέθηκαν επτά από τους συνολικά 16 συλληφθέντες στην αναμέτρηση του Άρη με τους Σκάιλαϊνερς, αφού τους έγινε εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικό τμήμα.

Τόσο ο Μάνος Λάσκαρης, όσο και ο υπεύθυνος ασφαλείας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, κάνουν αγώνα ώστε να λήξει η περιπέτεια και για τους άλλους εννιά οπαδούς.

Επιπλέον, εκείνο που πρέπει να αναφερθεί είναι πως ανάμεσα στους οπαδούς που επιτέθηκαν σε εκείνους του Άρη, ήταν και μερίδα οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχαν περίπου 200 οπαδοί της Άιντραχτ μεταξύ των κουκουλοφόρων, με τη μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί να είναι το ότι ο Άρης έχει σχέσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ με την οποία αγωνίζεται τώρα η ομάδας της Φρανκφούρτης.

Πάντως, οι άνθρωποι του Άρη είναι έξαλλοι με την γερμανική αστυνομία, που επενέβη απλά μετά την απομάκρυνση των κουκουλοφόρων, ενώ παρέμειναν άπραγοι σε όλη τη διάρκεια του σκηνικού.

sportfm.gr

Share This Article
Η Ράνια Κάλδου είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνο και ενημερωτικές ιστοσελίδες, ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτρια σε τηλεοπτικές εκπομπές του Attica TV και παλαιότερα του Seven X. Στη δημοσιογραφική της πορεία έχει ασχοληθεί με την πολιτική, κοινωνική και γενική επικαιρότητα, με έμφαση στην έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Σήμερα συνεργάζεται με το Lamianow.gr, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μεταφέροντας στους αναγνώστες ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη ειδησεογραφική κάλυψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *