Μπουρούσης: «Όλοι θέλουν έναν προπονητή σαν τον Πασκουάλ»

lamianow
By lamianow Add a Comment
3 Min Read

Το εγκώμιο του Τσάβι Πασκουάλ έπλεξε ο Γιάννης Μπουρούσης, μέσω του blog του στην Ευρωλίγκα, λέγοντας πως όλοι θα ήθελαν έναν προπονητή στην ομάδα τους σαν τον 44χρονο τεχνικό.

Ο 32χρονος σέντερ τόνισε πως η ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods θα μπορούσε να είχε πέσει κατακόρυφα μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στην πορεία.

«Έχουμε έναν νέο προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ. Μερικοί λένε στην Ισπανία πως δεν μιλάει καλά Αγγλικά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα μιλαάει πολύ καλά! Μπορεί να έκανε μερικά ιδιαίτερα, ποιος ξέρει. Τα Αγγλικά του είναι καλά και όλοι θέλουν έναν προπονητή σαν αυτόν, έτοιμο και με εμπειρία. Γνωρίζω τον Πασκουάλ για πολλά χρόνια. Έπαιξα στην Μπαρτσελόνα το 2005, για ένα μήνα, μόνο για τα πλέι οφ, όταν ήταν βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Έχω τεθεί αντίπαλος με την Μπαρτσελόνα πολλές φορές, τα τελευταία δέκα χρόνια, και πάντα είχαμε καλές σχέσεις. Το πιο σημαντικό είναι πως όλοι στην ομάδα τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Οι Έλληνες, οι Αμερικάνοι, όλοι. Είναι πολύ καλό αυτό για την ομάδα».

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο του «τριφυλλιού» στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, την Αναντολού Εφές (03/11, 21:15), όπου θα συναντήσει τον παλιό του προπονητή, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο Γιάννης Μπουρούσης ανέφερε: «Θα αντιμετωπίσουμε την Εφές αυτή την εβδομάδα. Συνεργάστηκα με τον προπονητή της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς πέρσι στην Μπασκόνια και φτάσαμε μέχρι το Final Four. Ο Περάσοβιτς κι εγώ διανύσαμε μια υπέροχη σεζόν μαζί και είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Τον σέβομαι απόλυτα και με βοήθησε πολύ πέρυσι. Με έμαθε πολλά πράγματα και, κυρίως, πως να δουλεύω πιο σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό ήταν και το κλειδί της περσινής μας επιτυχίας. Παίζαμε όλο και καλύτερα κι έτσι συνέβησαν καλά πράγματα. Θα είναι σκληρό το ματς με την Εφές, ειδικά μετά τη νίκη της επί της Νταρουσάφακα. Όλοι πρέπει να παίξουμε δυνατά στην Κωνσταντινούπολη».

Τέλος, σχετικά με την ταινία της Ευρωλίγκας που συμμετείχε μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, με αρκετή δόση χιούμορ υποστήριξε: «Ήταν διασκεδαστικά στο διαφημιστικό. Πολλοί μου έλεγαν αστειευόμενοι “Γιατί ο Σπανούλης χόρεψε το τραγούδι και όχι εσύ;” και τους έλεγα “Επειδή είναι καλύτερος χορευτής από εμένα!“».

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *