Βάλε ένα ρε Ρινάλντι!

lamianow
By lamianow Add a Comment
4 Min Read

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ρινάλντι, που αστόχησε σε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο μηδέν με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δημιούργησε ευκαιρίες, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να τελειώσει της φάσεις που έφτιαξε.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός βγήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως συνηθίζει στα περισσότερα παιχνίδια, ωστόσο παρά τις φάσεις που δημιουργούσε δυσκολευόταν να φτάσει στο γκολ. Αρχικά απείλησε την εστία του Περνίς, μόλις στο 2΄με τον Εμποκού να εκτελεί ένα φάουλ απευθείας από τα 25μ., όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Οι «πράσινοι» διατήρησαν την πίεση και δημιούργησαν ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Κουλιμπαλί να πιάνει ένα μονοκόμματο ευθύβολο σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του «γηραιού». Ο Ηρακλής άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον Λάμπρου να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης του. Απείλησε με κάποια στημένα, ωστόσο η άμυνα του Παναθηναϊκού καθάριζε με τον Ιβανόφ και τον Κουτρομπή να απομακρύνουν όσες φορές χρειάστηκε.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σπαταλούν μεγάλες ευκαιρίες με τον Ρινάλντι να είναι ο πρωταγωνιστής στις δύο εξ αυτών. Αρχικά στο 20’ Ο Βιγιαφάνιες έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ρινάλντι έκανε την προβολή με την μπάλα να περνάει άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αργεντινό χάθηκε στο 42’. Ο Βιγιαφάνιες με τον Ιμπάρμπο συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Κολομβιανός γύρισε την μπάλα στον Ρινάλντι μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ εξ επαφής, όμως ο Περνίς απομάκρυνε σε κόρνερ. Το 0-0 παρέμενε και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

1554915

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός βγήκε «νωχελικά». Αφού πέταξε το πρώτο τέταρτο χωρίς να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή, ξεκίνησε να χάνει ξανά ευκαιρίες. Στο 60’ ο Κουτρουμπής συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Ρινάλντι, αυτός έδωσε στον Ιμπάρμπο, όμως το σουτ του Κολομβιανού πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Περνίς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρινάλντι αστόχησε και πάλι.

Ο Αργεντινός που ήταν πρωταγωνιστής στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα φαλτσαριστό σουτ απείλησε τον Περνίς, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του «γηραιού». Ο Ηρακλής άντεχε στην πίεση των πρασίνων και όταν του δινόταν η ευκαιρία από στημένες φάσεις έκανε αισθητή την παρουσία του μπροστά από την εστία του Βλαχοδήμου.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα του έδινε τους τρεις βαθμούς στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Oδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος(68’ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού(75’ Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι(64’ Λέτο)
Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς, Αγγελόπουλος, Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου

Βαθμολογία ομίλου:
1) Απόλλων Σμύρνης 3β.
2) Ηρακλής 1β.
3) Παναθηναϊκός 1β.
4) ΟΦΗ 1β.

πηγη-sportotal.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *