Νικηφόρα συνέχισαν στο καμπιονάτο οι τρεις πρωτοπόροι στη Serie A κατά την εμβόλιμη 10η αγωνιστική.
Με τον διεθνή στόπερ της Τζόρτζιο Κιελίνι να σκοράρει δις η πρωταθλήτρια Γιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στο Τορίνο τη Σαμπντόρια 4-1, ενώ με βασικό τον Κώστα Μανωλά η Ρόμα πέρασε με 3-1 από το «Τσιτά ντελ Τρικολόρε» απέναντι στη Σασουόλο.
Νίκη και για τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» με την Έμπολι, ενώ ο Φρανκ ντε Μπερ πήρε παράταση στον πάγκο της Ίντερ, μετά τη νίκη επί της Τορίνο στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν βασικός στην ενδεκάδα της Μπολόνια αλλά ο αντικαταστάτης του (Μπαγιέ) σημείωσε αυτογκόλ και οι «ροσομπλού» έχασαν τη νίκη στη Βερόνα απέναντι στην Κιέβο.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Τζένοα-Μίλαν 3-0
(11΄ Νίνκοβιτς, 80΄ αυτ. Κούτσκα, 86΄ Παβολέτι)
Κιέβο-Μπολόνια 1-1
(70΄ αυτ. Μπαγιέ – 52΄ Πούλγκαρ)
Φιορεντίνα-Κροτόνε 21:45 (Ο αγώνας είχε διακοπή περίπου μισής ώρας λόγω βροχής, με την Κροτόνε να προηγείται 1-0 έως τότε)
Ίντερ-Τορίνο 2-1
(35΄, 88΄ Ικάρντι – 63΄ Μπελότι)
Γιουβέντους-Σαμπντόρια 4-1
(4΄ Μάντζουκιτς, 9΄, 87΄ Κιελίνι, 65΄ Πιάνιτς – 57΄ Σκικ)
Λάτσιο-Κάλιαρι 4-1
(6΄ Κεϊτά, 23΄ πεν., 28΄ Ιμόμπιλε, 79΄ Φελίπε Άντερσον – 87΄ αυτ. Γουάλας)
Νάπολι-Έμπολι 2-0
(51΄ Μέρτενς, 81΄ Κίρικες)
Πεσκάρα-Αταλάντα 0-1
(60΄ Καλντάρα)
Σασουόλο-Ρόμα 1-3
(13΄ Καναβάρο – 57΄, 76΄ πεν. Τζέκο, 78΄ Ναϊνγκολάν)
Παλέρμο-Ουντινέζε 27/10

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.