Στις 60.748 διαμορφώνεται ο αριθμός των προσφύγων-μεταναστών ανά την επικράτεια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (Σάββατο 8 το πρωί) του Συντονιστικού Οργάνου για τη Διαχείριση της Προσφυγικής Κρίσης.
Ειδικότερα, σε δομές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται 15.493, στη βόρεια Ελλαδα 13.651, στην κεντρική Ελλάδα 2.076, στην Αττική 8.603, στη νότια Ελλάδα 202, σε θέσεις φιλοξενίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (διαμερίσματα, ξενοδοχεία, φιλοξενία σε οικογένειες, ξενώνες για ασυνόδευτα ανήλικα, χώροι φιλοξενίας – μετεγκατάστασης 9.621.
Σε μη οργανωμένες δομές βρίσκονται 2.402, ενώ εκτός δομών εκτιμάται ότι βρίσκονται 8.700.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.