Τρίπολη: Προσπάθησαν να εξαπατήσουν 19 γονείς με υποτιθέμενα τροχαία

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Οι αστυνομικοί της  Ασφαλείας συνέλαβαν δυο Βούλγαρους που είχαν προσπαθήσει από τις 4 Οκτωβρίου να αποσπάσουν συνολικά 185.000 ευρώ από 19 άτομα

Άλλη μια εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε ανυποψίαστους γονείς με υποτιθέμενα τροχαία των παιδιών τους εξαρθρώθηκε στην Τρίπολη, όπου οι αστυνομικοί της  Ασφαλείας συνέλαβαν δυο Βούλγαρους που είχαν προσπαθήσει από τις 4 Οκτωβρίου να αποσπάσουν συνολικά 185.000 ευρώ από 19 άτομα!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 36 και 47 χρόνων ενώ πήγαιναν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε για να εισπράξουν χρήματα από έναν ηλικιωμένο, στον οποίο είχαν τηλεφωνήσει συνεργοί τους παριστάνοντας το γιο του που τάχα είχε προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα ανήλικο παιδί και έναν αστυνομικό που ζητούσε χρήματα για να μην τον  παραπέμψει στην δικαιοσύνη.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα απάτης σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων απάτης.

protothema.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *