Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για όλα στον Χρήστο Νέζο, στην εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε συγκινημένος για την ημέρα που η 17 Νοέμβρη δολοφόνησε τον πατέρα του, Παύλο Μπακογιάννη: «Θυμάμαι εκείνη τη μέρα στα 11 μου όλη από την αρχή. Η ζωή σου αλλάζει εντελώς, αλλά δεν είμαι ο μόνος. Πάρα πολλοί από εμάς έχουν χάσει ανθρώπους που αγαπάνε».
«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματά σου. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να τους κοιτάξω στα μάτια. Το βιβλίο του Κουφοντίνα, κάθε του σελίδα είναι βουτηγμένη στο αίμα. Δεν άντεξα να το διαβάσω όλο. Περιγράφει, ας πούμε, ότι το πρωί πήγαμε, δολοφονήσαμε κάποιον και το βράδυ βγήκαμε να το γιορτάσουμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σήμερα φυλακή γι’ αυτά που πιστεύουν, επειδή έχουν κάποια φιλοσοφία. Είναι φυλακή για πράξεις του ποινικού δικαίου», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:
Youweekly.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.