Ακόμα δεν ήρθε ο Τζος Όουενς και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει (;) παρελθόν.
Ο Τζος Όουενς δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα στην ΑΕΚ και η πρόταση της Καρσίγιακα ανοίγει το δρόμο για την αντικατάστασή του.
Η ΚΑΕ έδωσε στον παίκτη άδεια να διαπραγματευτεί και είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί μετακομίζοντας στην ομάδα της Σμύρνης.
Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση, η «Ένωση» θα κινηθεί άμεσα για αντικαταστάτη, πιθανότατα ξένο. Ήδη το τεχνικό τιμ εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την απαιτούμενη αλλαγή. Τα κοψίματα που κάνουν τις τελευταίες ημέρες ομάδες από το ΝΒΑ αναμένεται να φέρουν στην αγορά αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.