Πανιώνιος-Λαμία 0-0: Όρθιος και στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ Λαμία…

Πάνος Κατσώνης
3 Min Read

Μια ακόμη δυνατή φιλική αναμέτρηση έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αποσπώντας την ισοπαλία (0-0). Οι “κυανόλευκοι” αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τον ιστορικό δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ένα ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητο σύνολο απέναντι σε κάθε αντίπαλο. 

Σε ένα παιχνίδι πάντως που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. 

Καλύτερη στην επανάληψη η ομάδα της Λαμίας που είχε και δύο φάσεις από στημένα για να φτάσει στο γκολ. Γενικότερα ένα φιλικό τεστ που θα ξεχαστεί ιδιαίτερα γρήγορα.

Aξίζει να σημειώσουμε πως με αρκετές απουσίες έπαιξε ο Πανιώνιος. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είχε στην διάθεση του για διάφορους λόγους στους Ρισβάνη, Σιώπη, Μασούρα, Μασούντ, Ανσαριφάρντ, Αντωνιάδη, Βλάχο και Σαββίδη. Η Λαμία δεν είχε στην διάθεση της τον Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση μεσοβδόμαδα. Eκτός μάχης ήταν και οι Ντουρμισάι (υποχρεώσεις Εθνική Αλβανίας u21), Αυγενικού (τραυματίας).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
14′: Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Πολύ καλή αντεπίθεση από τους γηπεδούχους, ο Φούντας μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει πάνω στον Τσέναμο, ενώ στη συνέχεια η επιλογή του Καθάριου είναι κάκιστη. Προσπάθησε να βρει τον Ενγκόγκ, αλλά ήταν πολύ δυνατή η πάσα του.
22′: Κόρνερ για τη Λαμία. Εκτελείται από τον Βασιλόγιαννη και διώχνει ο Ολαϊτάν.
34′: Εντυπωσιακό γυριστό από τον Καθάριο, μπλοκάρει ο Τσέναμο.
45′: Ευκαιρία για τη Λαμία! Φεύγει στην πλάτη της άμυνας ο Τσούκαλος, κάνει και το πλασέ και ο Γιαννιώτης αποκρούει.
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
47′: Βγάζει σέντρα ο Καθάριος, κατεβάζει ο Ενγκόγκ κάνει και το σουτ και η μπάλα φεύγει λίγο έξω έχοντας κοντράρει κάπου.
49′: Ευκαιρία για τη Λαμία. Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς, αποκρούει ο Βοσνιάδης δείχνοντας καλά αντανακλαστικά.
85′: Ο Τζόκιτς από πλάγια εκτελεί ένα φάουλ και με δυσκολία διώχνει ο Γκιοατά.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46’ Γκιοατά), Τασουλης, Κρητικός, Κόρμπος (46’ Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68’ Κερασίδης), Φούντας (46’ Βουκελάτος), Ενγκόγκ

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Πεταυράκης, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος, Βάντερσον

Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Καραγιάννης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Παπαευθυμίου

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *