Παράθυρο ελπίδας για Λέσκοτ!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Εξελίξεις -με θετικό πρόσημο- στο θέμα του τραυματισμού του Τζόλεον Λέσκοτ φέρνει στο «φως» η «ΩΡΑ των σπορ», επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές της.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν και ενώ το ενδεχόμενο ο Άγγλος να αγωνιστεί ξανά το… 2017 παραμένει υπαρκτό, όπως δήλωσε, άλλωστε και ο Λάκης Νικολάου στον ΣΠΟΡ FM, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα o «κιτρινόμαυρος» αμυντικός να γλιτώσει ακόμη και το χειρουργείο!

Κατά τη σημερινή εξέταση θα εκτιμηθεί αν μπορεί να γίνει κάποιου είδους θεραπεία στο γόνατο του 34χρονου, ούτως ώστε να μην οδηγηθεί κατευθείαν στην αρθροσκόπηση. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Βρετανός θα αρχίσει να προπονείται σε ικανοποιητικό βαθμό σε μόλις δύο βδομάδες!

Όλα θα κριθούν, πάντως, από τον νέο γύρο εξετάσεων που θα κάνει ο παίκτης, σήμερα (8/10) στην Αγγλία.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *