Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι για την αυριανή (29/9, στις 20:00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα, στο Βίγκο:
Είχατε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα. Τι σκέφτεστε για το αυριανό ματς;
«Αύριο θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ. Το φτιάξαμε για τρεις διοργανώσεις και κάποιες φορές γίνεται να χάνεις παίκτες. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια. Όποιος παίξει αύριο είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».
Πόσο αλλάζει την αγωνιστική σας φιλοσοφία το γεγονός ότι σας λείπουν τόσοι πολλοί αριστεροπόδαροι παίκτες;
«Αν δεν κάνω λάθος, η Θέλτα παίζει με αριστερό μπακ που παίζει με δεξί πόδι. Ο Παναθηναϊκός, αύριο, θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ένα πρόβλημα αριστερά, το ξέρουμε. Θέλω να βάλω στο γήπεδο έμπειρους παίκτες, θέλω η ομάδα να νιώθει ασφάλεια, να είναι συμπαγής».
Η Θέλτα άρχισε δύσκολα, αλλά είναι σε καλή κατάσταση…
«Η Θέλτα είναι καλή ομάδα και ο Μπερίσο πολύ καλός προπονητής. Σεβόμαστε τη Θέλτα, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη».
Πώς σκοπεύετε να παίξετε αύριο;
«Σίγουρα, πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να είμαστε συμπαγείς, αλλά πάντα επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό που με νοιάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Είτε η Θέλτα παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.