Συγκεκριμένα πρόκειται για διαιτητές όπως οι Σπάθας, Παππάς, Μάνταλος, Αρετόπουλος, οι οποίοι ως γνωστόν είναι ανεπιθύμητοι τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον ΠΑΟΚ, ενώ στο «ψηγείο» αναμένεται να μπουν και οι ρέφερι που έχουν εμπλοκή σε δικαστικές υποθέσεις, όπως ο Δημητρόπουλος ο οποίος έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με τη «Live Sport» κανείς από τους ρέφερι που έχουν προκαλέσει με τις αποφάσεις τους δεν πρόκειται να διαιτητεύσει όχι μόνο σε αγώνες των του Τριφυλλιού ή των δύο Δικεφάλων, αλλά και των τεσσάρων «μεγάλων».
Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης εξάλλου έχει έναν επιπλέον λόγο να μη θέλει να συμβούν… παρατράγουδα με τη διαιτησία, ιδίως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το συνέδριο της UEFA για την εκλογή νέου προέδρου.
πηγη-EΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVESPORT
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.