Στην εκπομπή “Σέντρα και Γκολ” του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 με τον Παναγιώτη Κατσώνη μίλησε ο έμπειρος τεχνικός του Οπούντιου Μαρτίνου Μάκης Ζαχαρόπουλος, για την πορεία της προετοιμασίας των Λοκρών και το φετινό πρωτάθλημα.
Ο προπονητής των “πράσινων” τόνισε πως: “… εμείς δεν λέμε πολλά λόγια όπως κάποιοι άλλοι θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί”.
Αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο μιας και το ρόστερ έχει αλλάξει ολοκληρωτικά σε σχέση με πέρυσι ενώ ζήτησε ισονομία και δικαιοσύνη στο φετινό πρωτάθλημα. Συν τις άλλοις συμπλήρωσε πως το πρωτάθλημα της Α Φθιώτιδας θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον μιας και αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί και το δέλεαρ της απευθείας ανόδου αρκετά μεγάλο.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.