Λίγες ώρες μετά το νέο μακελειό στο Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (21.08.2016), ένα παιδί 12-14 ετών (σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν) εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως κανείς δεν υποπτεύθηκε το παραμικρό και πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί προκαλώντας το θάνατο 51 ανθρώπων που βρίσκονταν σε γάμο, ήρθε ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό.
Αυτή τη φορά στο Κιρκούκ του Ιράκ, όπου ένας επίδοξος ανήλικος βομβιστής έγινε αντιληπτός πριν ανατιναχτεί και σκορπίσει θάνατο και πανικό.
Οι εικόνες από τη σύλληψή του που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλούν μόνο σοκ. Ένα αγόρι 12 – 13 ετών συνελήφθη λίγο πριν από την επίθεση αυτοκτονίας. Η σύλληψή του έχει καταγραφεί σε video.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.