Το ταξίδι προς Πάτρα είχε απρόοπτα για μια γυναίκα ηλικίας 66 χρόνων, μέσα σε υπεραστικό λεωφορείο. όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στις 12 όταν δύο ρομά άνδρες, 31 και 18 ετών, πήραν από τη συνεπιβάτιδά τους, το ποσό των 90 ευρώ , μέσα από την τσάντα της.
Ωστόσο δεν τα χάρηκαν.Έγιναν αντιληπτοί και στις 2 το μεσημέρι συνελήφθησαν από την ΟΕΠΤΑ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα και επιστράφηκαν στην κάτοχό τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.