Σε βαριά θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ηλείας, από το θάνατο του 24χρονου Αντώνη Ζάγκλη, ο οποίος είχε καταγωγή από το Ανεμοχώρι και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Γιάλοβα, στο οποίο, χάθηκε ακόμη ένα νεο παιδί, ο 30χρονος Θανάσης Κυριακόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, οι δύο φίλοι διέμεναν στη Χώρα Μεσσηνίας και επέστρεφαν από το Διβάρι, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε ο 30χρονος, προσέκρουσε σε προπορευόμενο ΙΧ. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο του 24χρονου Αντώνη, ενώ ο 30χρονος διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο κέντρο Υγείας Πύλου, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Πύλου.
Τα δύο αδικοχαμένα παιδιά, Αντώνης Ζάγκλης (αριστερά) και Θανάσης Κυριακόπουλος (δεξιά)
Ο Αντώνης Ζάγκλης είχε καταγωγή από το Ανεμοχώρι, του δήμου Πύργου, κι έμενε αρκετό καιρό στην περιοχή μαζί με την οικογένεια του. Τα τελευταία χρόνια ζούσαν όλοι μαζί στη Χώρα Μεσσηνίας, όπου θα τελεστεί και η κηδεία του αδικοχαμένου νέου, αύριο, Τετάρτη, στις 11:00 π.μ..

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.