Ρόδος: Διαρρήκτες «σήκωσαν» κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ξινές βγήκαν οι ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές για έναν από τους πιο γνωστούς εμπόρους της Ρόδου αφού, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, το βρήκε… ορθάνοιχτο! Άγνωστοι είχαν παραβιάσει μια μπαλκονόπορτα και είχαν τρυπώσει ανενόχλητοι μέσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 44χρονου ιδιοκτήτη, οι δράστες ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια και τελικά άρπαξαν από ένα συρτάρι στο υπνοδωμάτιό του χρυσά κοσμήματα αξίας περίπου 30.000 ευρώ! Η κλοπή έγινε στο διάστημα μεταξύ 28 Ιουλίου και 11 Αυγούστου που απουσίαζε όλη η οικογένεια.

*** Αλλά και στην περιοχή του Αρχαγγέλου, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού μιας οικογένειας και, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, άρπαξαν χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ και τιμαλφή αξίας 10.000 ευρώ.

*** Πλούσια ήταν και η λεία μιας ακόμη διάρρηξης που έγινε σε μια εξοχική κατοικία στην περιοχή της Συμπολιτείας, στην Αιγιάλεια, όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Οι δράστες βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα και άρπαξαν με την ησυχία τους 330 ευρώ και αρκετά χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας 10.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *