Καμία πρόθεση να ασκήσει «βέτο» λόγω της παραμονής του στη Λέστερ, δεν έχει ο Ριγιάντ Μαχρέζ, όπως αναφέρει ο Guardian. Κάπως έτσι μπαίνει οριστικά τέλος στη φημολογία περί μεταγραφής του στην Άρσεναλ ή σε άλλο σύλλογο.
Ο Αλγερινός άσος ενημερώθηκε από τη διοίκηση των «αλεπούδων» ότι δεν αναμένεται να προβούν στην πώλησή του το φετινό καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι μέχρι και χθες υπήρξε πρόταση 41 εκατ. ευρώ από τους «κανονιέρηδες» για την αγορά του.
Ο ίδιος ο παίκτης αρνείτο μέχρι πρότινος να ανανεώσει το συμβόλαιο που του έχουν προτείνει οι πρωταθλητές Αγγλίας (το τρέχον λήγει το 2019), καθώς πρόθεσή του ήταν να «κουνήσει μαντήλι», αλλά μετά την επιμονή της Λέστερ στη μη πώλησή του έδειξε συμβιβασμένος με την απόφαση αυτή, τουλάχιστον για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.