Με κάθε επισημότητα και ιδιαίτερη κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στην Στυλίδα. Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, τοι πρωί της Κυριακής 18 Ιανουαρίου 2026, τελέστηκαν ο Πανηγυρικός Όρθρος, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Χειροθεσίες καθώς και η Ιερά Λιτανεία στους δρόμους της πόλης, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.
Η Στυλίδα τίμησε τον προστάτη Άγιό της με σεβασμό και λαμπρότητα, στέλνοντας μήνυμα πίστης και ενότητας.
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Θανάση Τσίγα





































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.