Περίμεναν κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια για να ξαναδούν την ομάδα τους στην Ευρώπη και τώρα οι φίλοι της ΑΕΚ δεν κρατιούνται. Στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ αναμένεται κοσμοσυρροή και η προπώληση είναι πολύ «ζωηρή».
Ηλεκτρονικά έχουν ήδη διατεθεί περίπου 5.000 εισιτήρια, ενώ από σήμερα αρχίζει η διάθεση και στα εκδοτήρια. Αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν πωληθεί και περισσότερα από 6.000 διαρκείας, εκτιμάται πως την Πέμπτη θα βρίσκονται στις κερκίδες πάνω από 20.000 άνθρωποι, ίσως και 30.000.
Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα και φαίνεται πως το μοναδικό δίλημμα για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι ποιος εκ των Αραβίδη ή Μπακασέτα θα πάρει τη θέση του Τόμας Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης. Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπαρμπόσα και Μάνταλος. Ο Αλμέιδα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Πατίτο να είναι στην αποστολή, αν και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και προορίζεται για αλλαγή.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, έχουν «παγώσει» μέχρι τον επαναληπτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εξαρτώνται από την έκβασή του. Η απόκτηση στόπερ παραμένει προτεραιότητα με τον Φιλίπ Σεντέρος να είναι σταθερά στα υπόψη, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης φορ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.