Πλήθος τρακτέρ έχουν κλείσει τον δρόμο στον κόμβο της Νίκαιας. Στο σημείο παραμένουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις με το κλίμα να είναι ακόμη αρκετά έντονο.
Προηγήθηκε ένταση και επεισόδια τόσο στον κόμβο της Νίκαιας με αγρότες να επιχειρούν να ανατρέψουν με τα χέρια τους όχημα μεταφοράς προσωπικού της αστυνομίας, στην προσπάθειά τους να κινηθούν προς την εθνική οδό, όσο και στον κόμβο Πλατυκάμπου.
Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ αστυνομικών και αγροτών, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών!
“Καταγγέλουμε την ακραία καταστολή από τις αστυνομικές δυνάμεις σε ηλικιωμένα άτομα. Προπηλακίστηκαν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Είχαμε τραυματισμούς και εγκαυματίες. Δεν μας κρατάει τίποτα”, τόνισε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής.
“Ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστέκονται, δείχνει την δύναμη του λαού. Όλα αυτά τα επεισόδια με τους τραυματισμούς αγροτών, δείχνουν ότι ο αυταρχισμός της κυβέρνησης δεν έχει όριο. Να σηκωθούν όλοι οι αγρότες από τους καναπέδες, να έρθουν στη Νίκαια στο μπλόκο, δεν μας σταματάει τίποτα, το αποδείξαμε σήμερα”, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ. Ριζος Μαρούδας.
Δείτε φωτογραφίες:














Γιάννης Μυλωνάς / φωτό, πηγή: onlarissa.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.